donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Zorg doet bloeien

19 maart 2010

HENDRIK IDO AMBACHT - Zaterdag is er een landelijke Open Dag van de Zorg. In ons dorp betekent dit dat u van harte welkom bent in het zorgcomplex de Blije Borgh. Dit verzorgingstehuis bevindt zich aan de Gerard Alewijnstraat 18. Het thema is bewust gekozen omdat het voorjaar zich aandient en mensen van het (ver)zorgen opbloeien. Er worden allerlei verrassende activiteiten ontplooid; zo worden rondleidingen georganiseerd en houdt een aantal bewoners open huis. Voor de kinderen is er ponyrijden, een puzzeltocht, en een workshop bloemen schikken. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten; er is namelijk gratis koffie en thee. Tegen betaling zijn lekkere broodjes en snacks te verkrijgen.

Door: J.W.Schneider

Lees meer over:

zorg blije borgh
Deel dit bericht met je vrienden!