donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Elle van Dijke en Erik Verbeek Bridgekampioenen

19 maart 2010

HENDRIK IDO AMBACHT - Het kampioenschap bridgen werd afgelopen zaterdag georganiseerd door HJS. De overige deelnemers werden geklopt door het ijzersterke duo Ellen van Dijke en Erik Verbeek. Ze wonnen in de A-lijn met 65,3% op overtuigende wijze.In de B-lijn werden Stefan van Zuijdam en Joke Oosthoek eerste met een score van 58,9%. De winnaars van de C-lijn waren Hinke Reuhmann en Wim Lekkerkerker met 61,7%. 

In de D-lijn wonnen Judith van de Graaff en Riet Jans met een nipte voorsprong van 58,9%. In de E-lijn waren dat Joke Engels en Anke Lanser, in de F-lijn Ans Meeuwsen en Carla de Bruin. In de G-lijn werd gehuldigd het echtpaar Birsan. In de H-lijn waren de winnaars Jan-Willem Bakker en Mattheus Brandsma met 58,9%. In de laatste categorie, de I-lijn, won het echtpaar Nederlof met een mooie score van 62,1%.

Door: J.W.Schneider 

Lees meer over:

bridgeclub
Deel dit bericht met je vrienden!