Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Anita Woudenberg opent fotostudio in Hendrik-Ido-Ambacht'
01mrt 2010

Anita Woudenberg opent fotostudio in Hendrik-Ido-Ambacht

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 6 maart opent Anita Woudenberg Fotografie haar nieuwe fotostudio in Hendrik-Ido-Ambacht. In deze sfeervolle studio kunt u  terecht voor o.a. huwelijksreportages,  portret- en groeps fotografie.

''Om een goede en  mooie foto te maken is het belangrijk dat degene voor de camera zich op zijn gemak voelt. Daarom heb ik in mijn studiopand een huiselijke sfeer gecreeerd zodat een ontspannen sfeer ontstaat”, aldus Anita die nu ruim 17 jaar als fotografe werkzaam is.

Wilt u een kijkje komen nemen en zien wat de mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld het laten maken van een gezinsfoto, huwelijksreportage of het geven van een fotoshoot-party als verjaardagsfeestje, dan bent u van harte welkom a.s. zaterdag 6 maart van 11 uur tot 16 uur aan de Nijverheidsweg  36 (schuin tegenover benzinepomp Haan).

Ter gelegenheid van de opening ligt er een speciale aanbiedingsbon klaar voor het laten het maken van een fotosessie (incl. afdruk van uw favoriete foto op 20 x 30 cm) voor € 27,50.

Update 08-2017: Fotostudio Anita Woudenberg is opgeheven. Voor een fotostudio in Hendrik-Ido-Ambacht verwijzen we u naar onze adverteerder POPpictures.Deel dit bericht met je vrienden!