donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Gestolen bestelbus

4 januari 2010 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Uiteindelijk in Rotterdam hebben agenten een gestolen bestelbus gevonden en twee verdachten aangehouden. De politie kreeg op zaterdagmiddag 2 januari 2010 een melding van een verdachte situatie aan de Ring in Hendrik-Ido-Ambacht. Mensen waren bezig spullen te laden in de bestelauto. Agenten gingen direct op onderzoek uit en vonden de bestelbus in Rotterdam. Uit navraag bleek dat deze auto in België gestolen was. Ze hielden de bestuurder aan en iemand die contact had met de bestuurder. Het gaat om twee mannen van 22 jaar uit Borgerhout en een 25-jarige man uit Rotterdam. In de bestelbus stonden dozen.

Lees meer over:

diefstal aanhouding De Ring
Deel dit bericht met je vrienden!