maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Kinderen genieten van sinterklaasvoorstelling

30 november 2009 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op woensdag 25 november 2009 werd het Rabo CoöperatieCentrum in Hendrik-Ido-Ambacht vereerd met een bezoek van Sinterklaas, Prutspiet en Poetspiet. In 3 voorstellingen van 'de Prutspiet is de Sint kwijt' hebben 90 kinderen in de leeftijd van vijf en zes jaar samen met papa, mama, opa of oma genoten van het bijzonder humorvolle programma.
Hulp van de kinderen gevraagd
Prutspiet is al jaren de rechterhand van de Sint. Dit jaar mochten hij en Poetspiet voor het eerst mee naar Nederland. Maar dan is Prutspiet de Sint kwijt. De kinderen helpen Prutspiet zoeken door te zingen en te dansen. En dat helpt, want Sinterklaas wordt gevonden en dan kan het echte feesten beginnen. Het was een gezellig kinderfeest.

Zie ook:

Lees meer over:

sinterklaas zwarte pieten
Deel dit bericht met je vrienden!