maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Mevrouw Stolk 100 jaar

2 november 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Vandaag vierde mevrouw J.J. Stolk haar honderdste verjaardag. Ter gelegenheid van deze mooie dag feliciteerde onze burgemeester, dhr. H.H. Jonker, haar vanmorgen op het thuisadres. Mevrouw Stolk is een vitale, en veelzijdige persoonlijkheid. Dit blijkt uit haar hobby's. Ze is een ster in de keuken; zo braadt ze iedere zondag een lekker biefstukje. Een andere hobby is breien, mevrouw Stolk heeft dan ook al talrijke sokken gebreid.

Mevrouw Stolk Mevrouw Stolk

Mevrouw Stolk is geboren op 2 november 1909 in Slikkerveer. Ze heeft vijf kinderen, waarvan één zoon in 2003 kwam te overlijden. Daarnaast zijn er nog 12 kleinkinderen, 29 achterkleinkinderen en 3 achter-achterkleinkinderen. Haar man was vroeger directeur van een vermaard, Ambachts scheepswerf.

Lees meer over:

100 jaar
Deel dit bericht met je vrienden!