woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Woningoverval

26 oktober 2009 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De bewoner van een woning aan de Gerard Alewijnsstraat ter hoogte van de Antoniuslaan is op 25 oktober tussen 11.50 en 12.30 uur overvallen door een onbekende man. Tussen deze tijdstippen belde de dader bij de voordeur aan, waarna het slachtoffer deze open deed. Hij werd direct bedreigd met een wapen en werd gedwongen een geldbedrag af te geven. Het slachtoffer bleef verder ongedeerd. De dader ging er vandoor en vluchtte waarschijnlijk in de richting van de Vrouw Gelenweg.
De dader is een man met een leeftijd van tussen de 16 en 19 jaar. Hij heeft een lichtgetinte huidskleur en heeft een normaal tot slank postuur. Hij had een mager gezicht en droeg een grijze capuchon en hij droeg sportschoenen.
Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en de recherche heeft de zaak in onderzoek.

De politie is op zoek naar getuigen van deze overval en roep hen op contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de recherche in district I.

Lees meer over:

overval gerard alewijnsstraat
Deel dit bericht met je vrienden!