woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Politie zoekt getuigen woninginbraak

26 oktober 2009 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van een woninginbraak aan de Jan P. Vethstraat. Daar werd op vrijdag 23 oktober tussen 09.00 uur en 22.45 uur ingebroken in een hoekwoning waarbij diverse spullen werden meegenomen.

Vanwege de aanwezigheid van een ouderenflat aan de overkant van de woning, is het mogelijk dat men iets heeft gezien.
De achterzijde van het gebouw kijkt uit op de woning waar werd ingebroken.
De politie heeft een buurtonderzoek gehouden maar is nog op zoek naar meer informatie. Bewoners van de flat die iets verdachts hebben gezien en andere getuigen, worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). 

Lees meer over:

inbraak politie J.P. Vethstraat
Deel dit bericht met je vrienden!