dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Ongeval beknelling Hendrik Ido Ambacht A16

2 oktober 2009 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Donderdagmiddag 1 oktober vond op de A16 richting Breda rond 17.00 uur een ongeval plaats op de afrit Hendrik-Ido-Ambacht. Een personenauto kwam in botsing met een vrachtwagen die voor de auto reed. De bestuurder van de personenauto, een 86-jarige man uit Zwijndrecht, werd per ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Een 86-jarige vrouw uit Zwijndrecht die ook in de auto zat, raakte bekneld. Zij is door de hulpdiensten uit de auto gehaald, waarna ook zij per ambulance naar het ziekenhuis is overgebracht. De man en de vrouw hielden aan het ongeval enkele lichte verwondingen over. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd. De Politie Zuid-Holland-Zuid doet onderzoek naar de  toedracht van het ongeval. 

Foto's: William Boer

Deel dit bericht met je vrienden!