dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

DVS wint topper van GKV

30 september 2009 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT -  DVS-1 heeft op zaterdag 26 september in de vierde speelronde de eerste topper gewonnen. In Den Haag wonnen de Ambachters met 5-8 van medekoploper GKV. Na twee eerdere winstpartijen en een nederlaag deelt DVS nu de koppositie met GKV en NIO.

Beide teams hadden moeite de wedstrijd te maken wat ook in de score tot uiting kwam bij rust (1-2). Na rust bleek dat DVS de sterkere partij was waar de thuisploeg probeerde met trucjes de Ambachters te verrassen. Dat lukt niet waardoor het achttal van DVS-coach Koppejan toch nog vrij eenvoudig de overwinning pakte.

Komende zaterdag speelt DVS tegen Oranje Zwart in Westmaas. Het wordt zeker een interessante wedstrijd tegen deze “outsider” in klasse 3J, waar de puntenverschillen onderling miniem zijn.

Fortis 2 - DVS 2     12-7

DVS-2 ging na twee overwinningen op rij dit maal onderuit tegen Fortis-2 (12-7).

De thuisploeg wist alleen DVS in het laatste kwart terecht te wijzen. Tot dan toe waren de partijen aan elkaar gewaagd (7-6). Goede wissels van thuisploeg Fortis vielen goed uit, temeer DVS nauwelijks meer tot scoren kwam. DVS-2 behoort na twee winstpartijen en even zoveel nederlagen tot de middenmoot.

Overige uitslagen:
28/9   Vriendenschaar BM 3 - DVS BM 2          3-3
29/9   Keep Fit 70 B1 - DVS B1                          6-13
30/9   ZKV A1 - DVS A1                                        7-19

Lees meer over:

korfbal dvs'69
Deel dit bericht met je vrienden!