dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Break Free Festival laatste podium voor Kids Spits

11 september 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Na elke zaal waar ze optraden volkomen op zijn kop te hebben gezet geeft Kids Spits op zaterdag 19 september hun laatste optreden tijdens het Break Free Festival in Hendrik Ido Ambacht.
 
Drie jaar lang trok de Kids Spits crew het land in met 18 zangers en dansers, 2 stoere presentatoren, een maffe DJ en veel multimedia. De muziek, het dansen en het enthousiasme van de crew zorgden ervoor dat stilzitten onmogelijk was en dat zowel kinderen als hun ouders zich geen moment verveelden.
 
Heb jij ze nog niet gezien, dan is dit je laatste kans! Kom op zaterdag 19 september naar het Break Free Festival in het Baxpark te Hendrik Ido Ambacht. Hier zal Kids Spits om 13:00 uur het festival op knallende wijze openen en in stijl afscheid nemen van het podium.
 
Na Kids Spits zal het kinderprogramma worden voortgezet met een optreden van Ben Ketting, bekend van onder andere Prinsen en Prinsessen. Naast deze twee optredens is er speciaal voor de kinderen een luchtkussen en kan je, je laten schminken. Je ouders neem je gewoon mee, want na het kinderprogramma zijn er optredens van Sacred Trust (guitarrick), Trinity (popmuziek met Zuid-Amerikaanse en Ierse invloeden), New Day (pop/ soul/ jazz), Just Him (eigentijdse gospel, diverse stijlen) en Claire van Duyvenbode  (worship/gospel).
 
Meer informatie en het dagprogramma vind je op www.breakfreefestival.nl

Lees meer over:

break free festival
Deel dit bericht met je vrienden!