zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

54 rijbewijzen ingevorderd bij snelheidscontrole

7 september 2009 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Snelheidscontroles op de A16 ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht op 5 september hebben geleid tot het invorderen van liefst 54 rijbewijzen. Het Verkeershandhavingsteam en de afdeling Regionale Verkeersondersteuning van de Politie Zuid-Holland-Zuid en agenten van het Korps Landelijke Politiediensten controleerden van 12.00 uur tot 21.00 uur een stuk autosnelweg waar een maximumsnelheid van 100 km/uur geldt.

Van alle gecontroleerde weggebruikers reden er 147 te hard en 54 van hen harder dan 50 km per uur met als hardst gereden snelheid 201 km/uur. Negentien van hen waren buitenlanders die na overleg met het Openbaar Ministerie direct moesten betalen. In totaal werd 22350 euro geïnd. Ook werd een automobilst aangehouden voor rijden onder invloed. Hij viel op, omdat hij op de A16 171 km/uur reed.

Lees meer over:

A16 politie snelheidscontrole
Deel dit bericht met je vrienden!