dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht verkeersveiliger

2 september 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Ondanks de groei van het aantal inwoners en het aantal verkeersbewegingen is Hendrik-Ido-Ambacht verkeersveiliger geworden. Er zijn bijvoorbeeld geen ‘blackspots’ meer. Dat zijn plekken met zes of meer letselongevallen in drie jaar. Toch zijn er verbeteringen mogelijk. In het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan (GVVP), dat tot 1 oktober ter inzage ligt op het gemeentehuis, heeft de gemeente ze voor u op een rij gezet.

Ter inzage
Het GVVP kan tot 1 oktober worden ingezien in de publieksruimte van het gemeentehuis, Weteringsingel 1. Ook kunt u het via onderstaande links digitaal raadplegen. Wij stellen uw reactie zeer op prijs.

Inloopbijeenkomst
Hebt u vragen over het plan, dan kunt u deze tijdens de inloopbijeenkomst op woensdag 16 september stellen. Onze medewerkers staan u dan van 17.00 tot 19.00 uur graag te woord. De inloopbijeenkomst vindt in het gemeentehuis plaats.

Laat uw mening horen!
Schriftelijke reacties moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht, Postbus 34, 3340 AA Hendrik-Ido-Ambacht.

Mondelinge afspraken kunnen tot 1 oktober kenbaar worden gemaakt nadat daarvoor tijdig een telefonische afspraak is gemaakt met de heer Wim Stigter, telefoonnummer (078) 6843 187, medewerker van de afdeling Beheer Openbare Ruimte van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Mondelinge reacties kunnen ook tijdens de inloopbijeenkomst naar voren worden gebracht. Indien u hiervan gebruik wenst te maken verzoeken wij u dit eveneens kenbaar te maken bij de heer Wim Stigter.

Lees meer over:

veiligheid verkeer
Deel dit bericht met je vrienden!