donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Zevende Zomerdag: traditie in het zonnetje

29 augustus 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Verschillende organisaties verenigden hun krachten om de 29 augustus het toneel van de zomerdag.  De zomerdag was een interessante mix van een braderie en allerlei activiteiten, zoals een stormbaan en  een aantal openluchtoptredens, gegeven door een aantal bekende bands.

Diversiteit stond ook op de braderie centraal; een aantal sportverenigingen was aanwezig en een aantal oorlogsvoertuigen was opgesteld door Defensie. De Ambachtse vrijwilligers kregen een Delftsblauw klompje als blijk van waardering. De zomerdag was oorspronkelijk bedoeld om vrijwilligers te belonen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een festijn van regionale allure. Vorig jaar bedroeg de geschatte opkomst  reeds 20.000 bezoekers en dit jaar is het aantal vergelijkbaar, zo niet hoger.

 Foto's: Jan-Willem Schneider

Zie ook:

Lees meer over:

zomerparkdag zomerdag
Deel dit bericht met je vrienden!