vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Foutparkeerders tot orde gemaand

24 augustus 2009

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Luid schalden de sirenes door de straten van wijk Krommeweg, waarop alle buurtbewoners naar buiten renden om te zien wat er aan de hand was. Gelukkig viel de schade mee. De foutgeparkeerde auto's kregen een "vermaning" tussen hun ruitenwissers. Ondertussen legden de betrokken hulpverleners de situatie uit. Ons dorp werd gecontroleerd op foutparkeerders met als doel het toegankelijk houden van alle Ambachtse straten en pleinen voor hulpverleners. Bij een ongeval moeten de hulpverleners immers binnen 10 minuten op de plek des onheils zijn. Door een combinatie van teveel auto's en te weinig parkeerplaatsen staan er geregeld auto's foutgeparkeerd in de wijken.


Foto: J.W. Schneider

Foto: J.W. Schneider

Foto's: Ad van Herk 

Deel dit bericht met je vrienden!