donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Inschrijving voor Ondernemersprijs Drechtstreek van start

14 augustus 2009

AMBACHT - Houdt u zich bezig met duurzaam ondernemen, of kent u een andere ondernemer die dat doet? Stel hem, haar of uzelf dan kandidaat voor de Ondernemersprijs Drechtstreek 2009! Zowel de winnaar als de runners-up krijgen gratis publiciteit en een bedrijfsfilm. Alle ondernemers die vóór 1 januari 2007 in de regio Drechtstreek een bedrijf gestart zijn of overgenomen hebben, kunnen meedoen.

Voor 2009 luidt het thema duurzaam ondernemen. De deelnemende bedrijven worden beoordeeld op het gebied van visie en strategie, innovatie en creativiteit, marketing/klantrelaties/marktposities, personeel & organisatie, duurzaam ondernemen, financiën, continuïteit en persoonlijke kenmerken.

De deelnamevoorwaarden en aanmeldingsformulieren vindt u op www.kvk.nl/drechtseondernemersprijs.

Lees meer over:

ondernemers
Deel dit bericht met je vrienden!