donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Rivas Zorggroep zoekt nieuwe voorzitter Cliëntenraad regio Alblasserdam

6 augustus 2009

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Rivas Zorggroep zoekt voor de regio Alblasserdam een nieuwe voorzitter voor de Cliëntenraad. De Cliëntenraad behartigt de belangen van de bewoners van verpleeghuis De Alblashof in Alblasserdam en de cliënten van Zorg thuis in Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht.

"Voor het waarborgen en optimaliseren van onze kwaliteit van zorg zijn we continu in gesprek met onze cliënten. Rechtstreeks of via de Cliëntenraad", aldus Twan van den Munckhof, regiomanager bij Rivas Zorggroep. "Deze ambitie om de zorg in de regio Alblasserdam te blijven verbeteren, vragen we ook van de nieuwe voorzitter van de Cliëntenraad."

De voorzitter van de Cliëntenraad leidt en bereidt de maandelijkse vergaderingen voor. "We zoeken iemand met een opbouwende en kritische kijk op de zorg", zegt Nettie Saarloos, ambtelijk secretaris bij de Cliëntenraad van Rivas Zorggroep. "De persoon moet zich betrokken voelen bij Zorg thuis, verpleeghuis De Alblashof of zorg in de regio. Alleen dan kunnen de belangen van onze cliënten en bewoners optimaal worden behartigd."

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Rivas Zorggroep via telefoonnummer (0183) 64 41 90. Reageren kan rechtstreeks naar: Rivas Zorggroep, t.a.v. T. van den Munckhof, De Alblashof 1, 2951 XR te Alblasserdam.
 

Deel dit bericht met je vrienden!