vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Man geeft valse naam op en rijdt zonder rijbewijs

5 augustus 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Surveillerende agenten zagen op dinsdagmiddag 4 augustus een auto rijden die erg overhelde naar rechts. Nadat de auto op de A15 ter hoogte van H-I-Ambacht was staande gehouden, bleek de auto een geheel platte voorband te hebben. Tevens hadden twee banden geen profiel. Hierop werd de bestuurder gevraagd zich te legitimeren.

Hij gaf aan de Somalische nationaliteit te hebben, maar kon geen legitimatiebewijs laten zien. Daarop werd de man aangehouden. Op het bureau bekende de man dat hij de Nederlandse nationaliteit heeft en een valse naam had opgegeven omdat hij geen rijbewijs heeft. De 27-jarige man uit Rotterdam man kreeg boetes voor het rijden met gladde banden, het niet meteen laten zien van een kentekenbewijs, opgeven van een valse naam en het rijden zonder rijbewijs. Daarna is hij in vrijheid gesteld.

Lees meer over:

A15 aanhouding
Deel dit bericht met je vrienden!