zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Vakantiepret in de Speelfabriek

20 juli 2009 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De Speelfabriek in Hendrik-Ido-Ambacht is alweer een week open en in totaal bezochten in de eerste week 824 kinderen de Speelfabriek.

Het aantal bezoekers is lager dan voorgaande jaren, mogelijk als gevolg van het feit dat veel kinderen dit jaar vroeg op vakantie zijn gegaan.

Toch was het gezellig druk en kijkt stichting Vrij Spel terug op een geslaagde eerste week.  Gelukkig was het de hele week droog en kon er buiten veelvuldig gebruik worden gemaakt van de waterglijbaan. Het vaste speeltoestel op het buitenterrein, wat geschonken is door de Rabobank H.I.Ambacht-Zwijndrecht was alle dagen druk bezet en duidelijk een grote aanwinst voor de activiteiten.

In de week van 20 t/m 24 juli is de Speelfabriek weer open en dan bezoeken De EHBO en een ambulance de Speelfabriek op 20 juli. Op 21 juli is er weer een kinderrommelmarkt en op donderdag 23 juli komt de politie op bezoek.  Hierna is de Speelfabriek 2 weken dicht, maar op 10 augustus is de speelfabriek weer open voor een hele week. Natuurlijk wordt de zomervakantie ook dit jaar weer afgesloten met een kinderkamp. Inschrijfformulieren kunnen gedownload worden van de site www.speelfabriek.tk. Op deze site staan ook heel veel foto’s van de activiteiten.

De Speelfabriek is er voor alle kinderen t/m 13 jaar alleen moet er bij kinderen jonger dan 5 jaar een volwassen begeleider aanwezig blijven. Een toegangskaartje kost slechts € 2,50 en wie een weekkaart koopt maakt kans op een uur gratis bowlen bij Palm Party House. De Speelfabriek is geopend van 9.30 t/m 15.30 uur en is gelegen naast de sporthal aan de Hoge Kade 58 te Hendrik-Ido-Ambacht.

Graag wijzen wij u erop dat wij op onze site www.speelfabriek.tk het actuele aantal bezoekers weergeven.

Mocht u meer informatie/foto’s willen ontvangen dan kunt de Speelfabriek bellen via 06-54730858 of een e-mail zenden.

Mocht u een foto willen ontvangen, alle foto’s in ons fotoboek (http://www.stichtingvrijspel.nl/fotoboek.htm ) kunt Speelfabriek op hoge resolutie leveren.

Deel dit bericht met je vrienden!