woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Na achtervolging met hoge snelheid aangehouden

17 juli 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Na een achtervolging in de nacht van donderdag op vrijdag 17 juli, heeft de politie rond 02.00 uur bij de afslag Feijenoord-Ridderster in Rotterdam een 30-jarige Rotterdammer aangehouden. De surveillerende agenten reden in een onopvallende politieauto door de Drechstedentunnel, waar 70 km/u op de matrixborden werd aangegeven, toen zij met hoge snelheid werden ingehaald door een donkergekleurd voertuig.

De agenten zetten de achtervolging in waarbij de kilometerteller boven de 170 km/u uitkwam. Ter hoogte van Feijenoord-Ridderster gaven de agenten de bestuurder een stopteken en zetten hem aan de kant. De man gaf aan dat hij geen directe reden had om met hoge snelheid te rijden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Lees meer over:

achtervolging politie aanhouding
Deel dit bericht met je vrienden!