zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Rocks-spaaractie succesvol beëindigd

9 juli 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen dinsdag wachtten de kinderen vol spanning de eindstand van de Rocks-spaaractie af! Nadat de kinderen het Rockslied hadden gezongen, werd duidelijk dat er: 202 vijfjes in het afgelopen half jaar voor de school gespaard waren.

Met dit geweldige resultaat zijn we op De Tweestroom natuurlijk heel erg blij! Ook werd de school nog verrast met een air-hockeyspel en dat
vinden de kinderen een dikke duim waard. De Tweestroom bedankt iedereen die meegeholpen heeft aan dit grote succes en Super de Boer, die deze actie mogelijk gemaakt heeft. Alle kinderen ontvingen aan het einde van de morgen nog een aardigheidje voor het meesparen!

Lees meer over:

CBS De Tweestroom
Deel dit bericht met je vrienden!