woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

BV Fairmount sluit het seizoen af

7 juli 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Zaterdag 4 juli was het dan zover. BV Fairmount kan terug kijken op een geweldig sportseizoen.

De dag begon met een mix toernooi voor jong en oud. Na de finale stond er voor de Sophiahal een groot tropisch terras klaar, waar leden en introducés konden genieten van een over heerlijke BBQ. Na het eten werden de prijzen uitgereikt aan de  MVP en topscoorder per team.

Ook het winnende team van deze dag werd gehuldigd. Als klap op de vuurpijl kwam tijdens deze uitreiking de hoofdsponsor Henk van de Berg met de Ferrariclub voor rijden. Met brullende motor stonden de Ferrari’s voor de Sophiahal in de Volgerlanden opgesteld. De kinderen konden in de auto’s zitten en foto’s maken.

De avond werd afgesloten met een DJ in de foyer en er werd tot in de late uurtjes gedanst.

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie: www.bvfairmount.nl

Lees meer over:

fairmount basketbal
Deel dit bericht met je vrienden!