vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Slag van Ambacht in aantocht

25 juni 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - De wielerronde van Hendrik Ido Ambacht vind traditiegetrouw plaats op de eerste donderdag van Juli, dit jaar dus op donderdag 2 juli. De naam "Slag van Ambacht” geeft al aan wat voor ronde het is. Ieder jaar eindigt deze ronde in een waar slagveld en alleen de allersterkste staat op de hoogste trede. De tien bochten en de overvolle premie pot zorgen ieder jaar weer voor een mooie wedstrijd en veel spanning voor het altijd massaal aanwezige publiek.

Rabo Dikke Banden Race
Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en vind je fietsen leuk? Doe dan mee met de Rabo Dikke Banden Race! Deze officiële fietswedstrijd vindt plaats op donderdag 2 juli van 17.00 tot 18.00 uur. De Dikke Banden Race is een onderdeel van de wielerwedstrijd Slag van Ambacht. De start en finish van de race zijn op de Reeweg tegenover ASWH in Hendrik-Ido-Ambacht.

Op je eigen fiets
Je rijdt tijdens Rabo Dikke Banden Race op je eigen fiets: gewone fietsen, mountainbikes en citybikes met tenminste een banddikte van 28 mm. Fietsen met versnelling zijn toegestaan, maar racefietsen niet.

Leeftijdscategorieën
Er wordt gereden in drie leeftijdscategorieën. Per categorie kunnen maximaal 30 deelnemers rijden op het parcours. Dit zijn de categorieën:

  * Categorie 1: meisjes en jongens geboren in 2000 -2001
  * Categorie 2: meisjes en jongens geboren in 1998 -1999
  * Categorie 3: meisjes en jongens geboren in 1996 -1997

Meld je aan
Wil je meedoen aan de Dikke Banden Race? Stuur dan vóór 24 juni een e-mail naar D. Schmidt om je aan te melden. Vermeld in de e-mail je naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en de naam van je school. Je kunt alleen meedoen als je jezelf van te voren aangemeld hebt. Wil je meer informatie? Bel dan naar (078) 681 98 78.
  * Stuur een e-mail naar D. Schmidt en meld je aan

Om 18:15 uur wordt de wedstrijd Amateurs B verreden.

Om 19:30 uur wordt de wedstrijd Elite en Beloften verreden.

Voor meer informatie, zie www.slagvanambacht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!