vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Aanrijding tussen personenauto en vrachtwagen op de A16

22 juni 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Op de A16 ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht heeft zaterdagavond 20 juni een aanrijding plaatsgehad tussen een personenauto en een vrachtwagen. De personenauto werd bestuurd door een 24-jarige man uit Dordrecht, naast hem zat zijn vrouw  en achterin zijn schoonzus. De bestuurder verloor de macht over het stuur, begon te tollen en raakte een vrachtwagen. De auto kwam op de vluchtstrook tot stilstand, de vrachtwagen liep lichte schade op, de chauffeur kwam met de schrik vrij. De schoonzus achterin de personenauto had last van haar nek en werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht door de ambulance.

De 24-jarige bestuurder en zijn vrouw raakten niet gewond, de man werd echter wel aangehouden door de politie wegens het vermoeden van rijden onder invloed. Hij weigerde echter een aantal keren de blaastest te voltooien waardoor er geen definitieve uitslag over het alcoholpromillage kwam. Zijn rijbewijs is voorlopig ingevorderd. De bestuurder is weer in vrijheid gesteld. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

aanrijding A16
Deel dit bericht met je vrienden!