zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Uitslagen geslaagden Walburg College verstiging LOC@

19 juni 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Schoolnaam: Walburg College
Adres school: Laurensvliet 2R, 3331 HW Zwijndrecht
Vestiging:  LOC@

VMBO  Basisberoepsgerichte leerweg  Sector: Economie
Hafid Afakhar, Zwijndrecht; Zahide Aydogan, Zwijndrecht; Rikash Jiawan, Zwijndrecht; Charlotte van de L'isle, Zwijndrecht; Mitchell Slot, H.I.Ambacht; Benjamin Sorber, H.I.Ambacht; Mitchell Stigter, Zwijndrecht; Robbert Tims, H.I.Ambacht; Hakan Tosun, Zwijndrecht; Ahmet Tüle, H.I.Ambacht; Sefa Unlu, Zwijndrecht;

VMBO  Basisberoepsgerichte leerweg  Sector: Zorg en Welzijn
Bouchra Al Abbouy, Zwijndrecht; Lorraine Boels, Zwijndrecht; Sabine van Buiten, Zwijndrecht; Desteny van der Gijze, H.I.Ambacht; Iris van Housselt, Zwijndrecht; Samira Kamel, Zwijndrecht; Evelyn Kolenbrander, Barendrecht; Thalisha Kruijthof, Zwijndrecht; Desiree Nelemans, Zwijndrecht; Jacoline van Nugteren, Zwijndrecht; Linda Schutte, H.I.Ambacht; Monique van der Sluis, H.I.Ambacht; Laura Stip, Zwijndrecht; Charlotte Stolk, H.I.Ambacht; Priscilla Verheij, H.I.Ambacht; Wendy Verhoeckx, Zwijndrecht; Anouk van der Vliet, Zwijndrecht; Joyce Voermans, H.I.Ambacht;

VMBO  Kaderberoepsgerichte leerweg  Sector: Economie
Mario Barbic, H.I.Ambacht; Zakaria Bellajrou, H.I.Ambacht; Karim Benzebir, H.I.Ambacht; Edina Bihorac, Zwijndrecht; Damien Bladergroen, H.I.Ambacht; Cengizhan Coskun, Zwijndrecht; Betül Demir, Zwijndrecht; Güleser Demirci, Zwijndrecht; Glenn van der Eijk, H.I.Ambacht; Jesse Ekkerman, Ridderkerk; Dennis den Hollander, H.I.Ambacht; Dylan Hoogwerf, H.I.Ambacht; Lisanne Isberta, Zwijndrecht; Brian van Meerten, H.I.Ambacht; Mike van Natijne , Zwijndrecht; Remon Nieuwenhuizen, H.I.Ambacht; Gloria Oloyede, Zwijndrecht; Robin Schimmer, H.I.Ambacht; Ted Scholtes, H.I.Ambacht; Valerie Slob, H.I.Ambacht; Joey Slotboom, Zwijndrecht; Merve Topbas, Zwijndrecht; Jeffrey Wilson, Zwijndrecht; Lisette van Wingerden, Zwijndrecht;

VMBO  Kaderberoepsgerichte leerweg  Sector: Zorg en Welzijn
Manuela Bakker, Alblasserdam; Magdalena Blok, Zwijndrecht; Lotte de Bruijn, H.I.Ambacht; Stephanie van den Heuvel, Alblasserdam; Yvonne Hooijmeijer, Zwijndrecht; Audrey Kik, Zwijndrecht; Anissa Mahdaoui, H.I.Ambacht; Cynthia Moré, Zwijndrecht; Laila Moshfeq, Zwijndrecht; Linda van Noort, H.I.Ambacht; Rachelle Ruskus, H.I.Ambacht; Evi Stolze, Zwijndrecht; Vivianne Stoute, H.I.Ambacht; Suzanne Visser, H.I.Ambacht; Prisca van Vuren, Zwijndrecht; Daisy Westphal, Zwijndrecht; Serife Yilmaz, Zwijndrecht;

Lees meer over:

VMBO examens
Deel dit bericht met je vrienden!