vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Break Free Festival in aantocht (met video)

13 juni 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 19 september 2009 zal voor de eerste keer het Break Free Festival worden georganiseerd in het Baxpark te H.I. Ambacht. Het festival is een initiatief van meerdere kerkelijke gemeenten in H.I.Ambacht. Het doel is op om op een laagdrempelige manier mensen te vertellen van het evangelie en Gods liefde.

Men wil laten zien dat christen zijn niet iets ouderwets en saai is, maar dat het springlevend is. Er zullen diverse grote artiesten mee werken aan het festival (o.a. Trinity, Ben Ketting, Just Him en Claire van Duijvenbode) en er zal tevens een braderie zijn waar verschillende organisaties en bedrijven aanwezig zullen zijn. Tussen de artiesten door zullen er sprekers zijn en nog veel meer.

Promotievideo Break Free Festival:

Lees meer over:

kerk christenen
Deel dit bericht met je vrienden!