zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Bouquet presenteert het nieuwe kunst en cultuurprogramma

5 juni 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Volksuniversiteit Bouquet in Hendrik Ido Ambacht presenteert deze week het Kunst en Cultuurprogramma voor het seizoen 2009-2010. Ook dit jaar weer een uitgebreid cursusprogramma met veel aandacht voor beeldende kunst, geschiedenis, muziek en cultuur. Cursussen over o.a. Kunstgeschiedenis, Art Deco, de Katharen, Kunst in de Islam en het verhaal van de Muziek.  In Museum Boijmans van Beuningen worden 6 rondleidingen gehouden.

Excursies naar enkele mooie tentoonstellingen. O.a. naar de geheel verbouwde Hermitage in Amsterdam voor de tentoonstelling “Aan het Russische Hof” en naar Paleis Het Loo voor de fototentoonstelling over Prinses Juliana. Ook staat een bezoek aan het Noord-Brabants museum gepland voor de leuke tentoonstelling van het werk van Marjolein Bastin en aan het Gemeentemuseum in Den Haag voor de expositie Cézanne-Picasso-Mondriaan.

Lezingen over ondermeer: moderne Amerikaanse kunst, Singapore, 1500 jaar Europese glaskunst, Troja en de cultuur in het oude Griekenland. In Rotterdam wordt het Kerstconcert in de Doelen bezocht.

Een folder met uitgebreide informatie over het gehele programma kan gratis worden aangevraagd bij de administratie van de volksuniversiteit Bouquet, tel: 078-6813543 of per e-mail: info@volksuniversiteit-bouquet.nl Het programma kan ook worden nagelezen op de website: www.volksuniversiteit-bouquet.nl

Meer hierover kunt u lezen in de agenda.

Lees meer over:

tentoonstelling
Deel dit bericht met je vrienden!