woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

DVS doet goede zaken

27 april 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - DVS-1 heeft de lastige uitwedstrijd tegen TOGO gewonnen. Hoewel beide ploegen in de poule gelijk stonden, was DVS aantoonbaar de betere: DVS won met 10-12. In het winderige Goes begonnen de ploegen afwachtend, maar na de 1-1 kon DVS wel uitlopen naar 2-5. DVS, dat veel beter veldspel toonde, zou dat ook niet meer uit handen geven.

De thuisploeg maakte veel gehaaste fouten waar DVS redelijk kalm bleef. Op sommige momenten was dat ook zeer effectief zodat DVS altijd aan de goede kant van de score bleef. DVS kwam nimmer in gevaar en dat leidde tot een vrij eenvoudige 10-12 overwinning. DVS staat nu derde in de klasse 3O en speelt op 9 mei de volgende thuiswedstrijd tegen VIOS. DVS-2 won verdiend met 7-9 van PKC en verstevigt daarmee de positie in de middenmoot.

Lees meer over:

korfbal dvs'69
Deel dit bericht met je vrienden!