woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Burgemeester Jonker gaat goochelen met Hans Kazan

20 april 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - De stichting beveiliging bedrijventerreinen en winkelcentra in Hendrik-Ido-Ambacht organiseert op dinsdagavond 21 april om 18.00 uur in Cultureel Centrum Cascade een bijeenkomst om in gesprek te raken met de lokale ondernemers. In de stichting zitten gemeente, brandweer, politie en ondernemers. Deze zullen ieder kort uiteenzetten wat zij in het verleden hebben gedaan en in de toekomst willen doen aan de veiligheid en preventie in de gemeente. Aan het einde van de avond kunnen ondernemers individueel met vertegenwoordigers van de gemeente, brandweer, politie en ondernemers verder discussiëren.

Dit naar aanleiding van het behaalde certificaat veilig ondernemen KVO-B van MKB Nederland. Het behalen van dit certificaat is vorig jaar bewerkstelligd. En uniek in Nederland is dat in Hendrik-Ido-Ambacht hier zowel de bedrijven als de winkeliers in zijn vertegenwoordigd. Omdat veiligheid nogal een taai onderwerp is, is Hans Kazan present om vooraf en tussen de presentaties de aanwezigen te entertainen.

Speciaal is daarbij, dat de burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht, dhr. J. Jonker, zelf amateur kampioen goochelen, ook samen met dhr. Kazan zal optreden.

Meer informatie: www.scb-hia.nl

Lees meer over:

veiligheid
Deel dit bericht met je vrienden!