woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Politie houdt verdachte van mishandeling aan

20 april 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 11-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft zaterdagmiddag 18 april een aantal schoppen gekregen van een boze ouder. De jongen was aan het voetballen op de Agnes Bartoutslaan toen hij tegen de step van een kindje schopte. De vader van dit kindje was het hier niet mee eens en schold de jongen uit. Die was hier erg verbolgen over waarna hij onder luid protest wegging.

Dit schoot in het verkeerde keelgat van de 39-jarige vader uit Hendrik-Ido-Ambacht die het kind beetpakte en schopte. De politie is direct gebeld waarna de verdachte ook toegaf dat hij te ver was gegaan. Geheel meewerkend ging de man vervolgens mee naar het bureau voor verhoor. Na verhoor mocht hij weer naar huis.  Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!