woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Paas wedstrijden bij Schietsportvereniging Sagittarius.

17 april 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Op dinsdag 7 april was de Paaswedstrijd bij Schietsportvereniging Sagittarius. Om het geheel een feestelijk tintje te geven, waren de schietkaarten bedrukt met paashaas en een paasei. De telling was voor iedereen onbekend, en zorgde uiteindelijk voor een bijzondere einduitslag. Hoe hoger je eindigde, hoe meer eieren je mee naar huis kreeg. De winnaar was dit jaar Bas de Koning. Hij had de eer om met maarliefst 50 eieren naar huis te gaan. Dat wordt de komende tijd dus veel maaltijden met omeletten, gebakken eieren, gekookte eieren, eiersalade enz. Na afloop van de wedstrijd was er een kleine loterij. Uiteraard waren daar eieren te winnen. Echter, voor de afwisseling was er ook een kiprollade te winnen.
Hieronder volgt een selectie van de einduitslag.

1. De heer B. de Koning
2. Mevrouw D. Deen
3. De heer S. Hoogland
19. De heer P. Libregts
42. (tevens hekkensluiter) De heer J.W. Schneider

Zaterdag 11 april was de jeugd aan de beurt. Omdat de jeugdcommissie zelf nogal vol zat van de eieren, kon de jeugd zich verheugen op chocoladehazen en chocolade-eieren. Daarnaast kreeg iedere schutter een heus knuffelkuikentje mee naar huis om het paasgevoel te versterken. Hieronder de volledige einduitslag.
1. Erik van der Stelt
2. Peter Verloo
3. Stefan Groenenboom
4. Ruben Buitendijk
5. Bram Libregts
6. Jordy de Waard
7. Maikel van Baaren

Ik wil u eraan herinneren dat er op Koninginnedag door Sagittarius schietwedstrijden worden georganiseerd. Bij deze wil Sagittarius u van harte uitnodigen om aan deze wedstrijden mee te doen. Verdere informatie hierover vindt u in het programmaboekje van de Oranjevereniging en op onze website: www.ssvsagittarius.nl

Lees meer over:

pasen Sagittarius
Deel dit bericht met je vrienden!