woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

15-jarige joyrider aangehouden

3 april 2009

HENDRIK IDO AMBACHT -  Na een melding van een verdachte situatie heeft de politie in de nacht van woensdag 1 april op donderdag 2 april een 15-jarige joyrider uit Zwijndrecht aangehouden. De melding was dat er drie verdachte personen waren gesignaleerd op de Langeweg in Zwijndrecht. Surveillerende agenten namen poolshoogte en troffen het drietal op de Hendrik IJdenweg. Daar stapten ze in een voertuig en gingen ervandoor.

In eerste instantie negeerde de bestuurder een stopteken van de politie maar hij kon aan het einde van de straat worden aangehouden. De tiener verklaarde zijn vluchtgedrag omdat hij niet wilde dat zijn ouders er achter zouden komen. Helaas voor de jongen werd hij door de politie thuis afgezet en werd de situatie uitgelegd. Zijn ouders waren niet blij. De knul heeft een bekeuring gekregen.

 

Lees meer over:

politie aanhouding joyrider
Deel dit bericht met je vrienden!