woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Vechtersbazen aangehouden

24 maart 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Twee mannen van 29 jaar uit Zwijndrecht en van 28 jaar uit Hendrik-Ido-Ambacht zijn op 23 maart aangehouden.

De twee hadden al langer ruzie met elkaar, waarbij de twee elkaar bedreigd zouden hebben. Op het Louwersplein kwamen ze elkaar toevallig tegen. Daar ontaardde een woordenwisseling al snel in klappen en trappen die over en weer vielen. Geen van de mannen liep meer op dan wat kneuzingen en blauwe plekken. De 29-jarige spoot met een busje traangas richting de ander. Het busje is in beslag genomen. De 29-jarige is na verhoor in vrijheid gesteld, de man uit Hendrik-Ido-Ambacht is in verzekering gesteld.

Lees meer over:

vechtpartij louwersplein
Deel dit bericht met je vrienden!