woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Op inbrekerspad

23 maart 2009

HENDRIK IDO AMBACHT -  De politie heeft op vrijdagmorgen 20 maart een 38-jarige man uit Cappelle a/d IJssel aangehouden.

Hij wordt ervan verdacht samen met een 28-jarige Rotterdammer op inbrekerspad geweest te zijn in Hendrik-Ido-Ambacht. De Rotterdam werd in de nacht van dinsdag 17 maart op woensdag 18 maart al door de politie aangehouden na een melding dat er twee verdachte personen waren gezien op het Soeteliefskamp. Na enig zoekwerk troffen de agenten op het Heulpad verstopt in het struikgewas de 28-jarige aan. Hij was in het bezit van inbrekersgereedschap.

Inmiddels is er een aangifte binnen van een persoon waar ingebroken is in de auto. Dit hebben deze twee verdachten vermoedelijk op hun geweten. Mogelijk zijn er meer gedupeerden. Zij worden verzocht hiervan aangifte te doen bij de politie.

Lees meer over:

inbraak politie heulpad
Deel dit bericht met je vrienden!