zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Start samenwerking gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en RADAR

21 maart 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Op donderdag 19 maart 2009 vond de aftrap plaats van de samenwerking tussen RADAR, het bureau voor gelijke behandeling en tegen discriminatie, en de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Wethouder Michiel van der Vlies rolde een megabanier uit op openbare basisschool De Waterlelie om de samenwerking officieel te maken.

Daarna mochten de kinderen van groep 7 en 8 kiezen uit een aantal anti-discriminatieslogans. Deze slogans konden de leerlingen zelf op t-shirts strijken, die ze mochten houden. Dit project van RADAR heet 'Strijk Je Gelijk' en wordt vaker ingezet op festivals en scholen.

Lees meer over:

gemeente De Waterlelie
Deel dit bericht met je vrienden!