zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Ervandoor

19 maart 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Op woensdagavond 18 maart heeft de politie twee mannen van 27 en 31 jaar uit Dordrecht aangehouden op de A15 bij Hendrik-Ido-Ambacht. Een surveillerende politieagent op de fiets gaf de 31-jarige automobilist een stopteken in de Vrankenstraat in Dordrecht vanwege zijn rijstijl.

De man ging er echter vandoor maar werd door een collega-agent getraceerd op de A15 waar hij alsnog aan de kant werd gezet. Hij bleek teveel alcohol genuttigd te hebben, hij blies 1 promille. De man werd daarop aangehouden. De bijrijder ook, hij had geen id-bewijs bij zich. Na het afleggen van een verklaring werden beiden weer heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

A15 achtervolging politie
Deel dit bericht met je vrienden!