woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Redders drenkeling in het zonnetje gezet

26 februari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Op dinsdag 24 februari 2009 ontving burgemeester Jonker de redders die mevrouw Slieker-van den Berg op 13 februari uit een singel aan de Tesselschadestraat van de verdrinkingsdood hebben gered. Mevrouw Slieker-van den Berg was hier de eendjes aan het voeren. Haar rollator begon plotseling te rollen. Ze kon niet stoppen en raakte met rollator te water. De heer Oudshoorn aarzelde geen moment en sprong het water in. Hij heeft mevrouw Slieker-van den Berg, met behulp van omwonende Mirjam de Vos, uit het water gehaald.
De gemeente heeft bewondering voor deze heldendaad en wilde dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Burgemeester Jonker ontving de redders en overhandigde hen, in het bijzijn van mevrouw Slieker-van den Berg, een bedankje.

Zie ook:

Lees meer over:

drenkeling
Deel dit bericht met je vrienden!