woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Gedichtenwedstrijd over Hendrik Ido Ambacht

19 februari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - In de mobiele expositieruimte van de projectgroep Kunst in De Volgerlanden zijn vanaf woensdag 25 februari gedichten te zien van dichteres Joke van der Ark. Het onderwerp van de gedichten is Hendrik-Ido-Ambacht. De Mobex staat voor deze expositie op het plein voor Cascade en de openbare bibliotheek.

De expositie van Joke van der Ark is de aanleiding voor een gedichtenwedstrijd voor jong en oud uit en over Hendrik-Ido-Ambacht. Een selectie van de inzendingen komt vanaf 21 maart in de Mobex te hangen en de prijswinnaars krijgen een leuke attentie. Inzendingen, met impressies van Hendrik-Ido-Ambacht in dichtvorm, kunnen worden ingestuurd tot 7 maart a.s.. Het wedstrijdformulier vindt u op www.devolgerlanden.nl, www.h-i-ambacht.nl, en o.a. bij de balies van de openbare bibliotheek en het gemeentehuis.

Lees meer over:

expositie cascade
Deel dit bericht met je vrienden!