woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Vrijwilligers gevraagd voor Wielzate

18 februari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Jaarlijks stappen er 30.000 bezoekers over de drempel van Wielzate om er deel te nemen aan een cursus of één van de vele activiteiten.De activiteiten die er plaats vinden lopen uiteen van rummicub en sjoelclub tot bridge en de fietsclub en alle denkbare activiteiten ertussenin. En waar men ook aan deelneemt, een kop koffie of thee lusten ze allemaal. De buffetdienst van Wielzate draait dan ook dagelijks twee diensten. De ochtenddienst van 09.00 uur - 12.30 uur en de middagdienst van 13.00 uur - 16.45 uur. 

De buffetdienst bestaat uit een hecht team van 17 vrijwilligers die elk hun wekelijkse dienst, alleen of met een collega vrijwilliger samen, komen doen. Maar ook in een hecht team komen wijzigingen voor, bij voorbeeld door ziekte of overlijden. Dat laatste gebeurde onlangs met twee zeer gewaardeerde vrijwillige buffetmedewerkers.

 U begrijpt het al, Wielzate is naarstig op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers voor de buffetdienst in Wielzate. Het werk bestaat uit het schenken van koffie/ thee, fris en op bepaalde uren, alcoholische drankjes. Men verkoopt geen etenswaar met uitzondering van warme snacks bij een enkele activiteit. Uiteraard staat er een vaatwasser en die is nog makkelijk te bedienen ook. Een collega vrijwilliger maakt u wegwijs, ook op de kassa. Hebt u een dagdeel per week over en lijkt het u wat om in Wielzate te werken, belt u dan naar tel. 684 77 41 voor een kennismakingafspraak. Mailen kan ook: gow.wielzate@gmail.com.

Lees meer over:

vrijwilligers wielzate
Deel dit bericht met je vrienden!