woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Woninginbreker overlopen

17 februari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Een bewoner van een woning aan de Ring heeft een inbreker overlopen. Dit gebeurde op dinsdagmorgen 17 februari 2009 omstreeks 04.30 uur. De bewoner ging naar beneden en trof in de woonkamer een man aan die bij een kast stond. De onbekende man rende daarop via de achtertuin de woning uit. Hij zag nog wel kans om een tweetal portemonnees met daarin pasjes, een telefoon en sieraden te stelen.

De inbreker is binnengekomen door  middel van een gaatje boren en daarna de in het slot zittende sleutel van de achterdeur om te draaien. In de loop van de ochtend werden de twee portemonnees op straat teruggevonden. Het geld was eruit uitgehaald. De rest van de inhoud waaronder de pasjes zaten er nog in. Personeel van de unit forensisch opsporing stelt een sporenonderzoek in. De politiek heeft de zaak in onderzoek.

Lees meer over:

inbraak politie
Deel dit bericht met je vrienden!