woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Geen verwarming bij Visser Groen BV

13 februari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Vrijdag 13 februari 2009 stond in het teken van het klimaat: Warme Truiendag. De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht had bedrijven en medewerkers gevraagd om die dag mee te werken aan de landelijke actie van het Klimaatverbond om de verwarming lager te zetten.

In het bedrijf Visser Groen BV gingen de medewerkers nog een stapje verder. De verwarming ging uit en het kantoorpersoneel hulde zich in de fleecetruien van buitendienstmedewerkers. De gemeente waardeerde dit initiatief en daarom bracht wethouder Teunis Stoop vrijdag een bezoek aan het hoveniersbedrijf om de medewerkers een attentie te overhandigen. 


Gasten worden geattendeerd op de actie

Het personeel werkte er aan mee...

... en natuurlijk ook de directeur.

Wethouder Stoop overhandigt een attentie.

Lees meer over:

klimaat
Deel dit bericht met je vrienden!