zondag 28 november 2021

Alles over Ambacht

IFC verliest onnodig van Feijenoord AV met 2-0

2 februari 2009

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Onder Siberische omstandigheden heeft IFC vanmiddag een 2-0 nederlaag geleden tegen de amateurs van Feijenoord. Een onnodig verlies tegen een uiterst effectief team van oud-Spartaan Ron v.d. Berg, met vooral Michael Mensah in de hoofdrol.

De brigade van Ron Tempelaar was minimaal gelijkwaardig aan de Rotterdamse 1e klasser, maar vergat te scoren uit riante mogelijkheden, terwijl 2 slippertjes van de achterhoede koelbloedig werden afgestraft. In de goal bij IFC de onverwoestbare veertiger Tjesco de Goede in verband met een blessure van Karsten v.d. Velde.

Het uiterst sportieve duel werd gespeeld op kunstgras, waarbij vooral de trouwe toeschouwers een compliment verdienen gezien de snijdende kou.

Zie ook:

Lees meer over:

voetbal feyenoord ifc nederlaag
Deel dit bericht met je vrienden!