maandag 29 november 2021

Alles over Ambacht

ingebroken in vijf woningen aan het Pieter van de Leeuwpad

29 januari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Vermoedelijk in de vroege avonduren van woensdag 28 januari 2009 is ingebroken in vijf woningen. In een woning aan het Pieter van de Leeuwpad werd een raam op de eerste verdieping opengebroken. Vermoedelijk zijn de daders via een pergola omhoog geklommen. In twee woningen aan het Willem van Leenpad  werd een slaapkamerraam opengebroken. 

In een woning aan de Brederodehof werd een raam opengebroken aan de achterzijde van de woning. Bij deze inbraken zijn de daders via  de aanbouw bij de ramen gekomen. De buit bestond bij alle inbraken uit sieraden.

Personeel van de unit Forensische Opsporing stelt een sporenonderzoek in. 

Deel dit bericht met je vrienden!