zondag 28 november 2021

Alles over Ambacht

Aangehouden met mes op zak

28 januari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft in de nacht van dinsdag 27 januari op woensdag 28 januari een 19-jarige Rotterdammer aangehouden op de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht.  De man zat als bijrijder in een auto die werd gespot door surveillerende agenten bij een tankstation.

Vanwege de wietlucht die uit de auto kwam, werden de drie inzittenden gecontroleerd. Een 18-jarige Rotterdammer die achterin zat, gaf wat wiet af aan de agenten. Deze softdrugs is in beslaggenomen en wordt vernietigd.  De 19-jarige die voorin zat, gaf bij fouillering aan geen scherpe voorwerpen op zak te hebben. 

Bij controle van een tasje dat hij bij zich had, bleek dat hij ‘vergeten’ was te melden dat daar een mes in zat. Hij werd aangehouden, het mes in beslaggenomen. Op woensdagmorgen werd de 19-jarige weer heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

A16 drugs politie aanhouding
Deel dit bericht met je vrienden!