zondag 28 november 2021

Alles over Ambacht

Aangehouden na diefstal uit tankshop

26 januari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Drie jongens van 17, 18 en 19 jaar uit Rotterdam zijn in de vroege morgen van zaterdag 24 januari door de politie aangehouden. Ze worden verdacht van diefstal uit de shop bij een tankstation langs de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. Surveillerende agenten reden op de rijksweg en zagen een persoon de tankshop uit rennen en snel in een donkerkleurige auto stappen die er als een speer vandoor ging.

De agenten zetten het voertuig op de afrit A16 Zwijndrecht aan de kant. Op het moment dat het drietal gecontroleerd werd, kwam de melding binnen dat er goederen vanuit de tankshop waren gestolen. De drie hadden broodjes en fruit gestolen. De 18-jarige bestuurder bleek na een blaastest ook nog teveel alcohol genuttigd te hebben. Hij blies 0,6 promille terwijl de grens voor beginnend bestuurders op 0,2 promille ligt. De drie zijn ingesloten.

Lees meer over:

A16 politie aanhouding
Deel dit bericht met je vrienden!