maandag 29 november 2021

Alles over Ambacht

Sla nu gratis uw slag bij ABC

21 januari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Altijd al een balletje willen slaan zonder verplichtingen? U kunt nu bij de Ambachtse Badminton Club uw slag slaan. Dat kan op iedere donderdagavond van 20:00 tot 22:30 aan de Hoge Kade 60 in ons dorp. Als u meer ervaring hebt, kunt u direct aan de slag, maar als u eerst liever tips en uitleg wil krijgen, is dat uiteraard ook mogelijk. Het enige dat u zelf mee moet nemen, is sportkleding en zaalschoenen. De racket kunt u kosteloos lenen van ABC.

Tijdens deze avonden kunt u het nuttige met het aangename combineren; u kunt dus zowel recreatief als competitief spelen op elk niveau. Voor meer informatie kunt u naar: www.ambachtsebc.nl

Lees meer over:

badminton ABC
Deel dit bericht met je vrienden!