woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Vrijwilligers voor Maaltijdservice GOW gevraagd

19 januari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Het Ouderenwerk Ambacht, kortweg GOW is nog steeds op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten bij de dienst Maaltijdservice op zondag en/of op zaterdag. Er hebben al 12 mensen gereageerd op eerdere oproepen, maar er worden nog 15 - 20 vrijwilligers extra gezocht om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen.

Het bezorgen van de maaltijden duurt ongeveer anderhalf uur. U gaat om 11:30 naar de Blije Borgh, waar u de maaltijden (ongeveer 10) in ontvangst neemt en deze bezorgt. Om 13:00 uiterlijk bent u weer thuis en kunt u zelf met een voldaan gevoel gaan eten. Afhankelijk van de hoeveelheid vrijwilligers en in overleg bezorgt u de maaltijden een, twee, of drie keer per maand. Iedere week kan natuurlijk ook. De door u gereden kilometers zullen vergoed worden. Mocht u interesse gewekt zijn, kunt u bellen naar Osha en Tinie via het nummer 078 - 684 77 41.

Lees meer over:

vrijwilligers blije borgh
Deel dit bericht met je vrienden!