donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht schaatsportdorp?

14 januari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen 14 dagen zou menigeen dit zich af gevraagd kunnen hebben; we hebben de Sandelingen en de familie Schmidt. Door de koude golf ontstond er een run op zowel de Sandelingen als de familie Schmidt. Er stond al voor de kerst dagelijks een rij enthousiaste kopers, die vanaf de uithoeken des lands kwamen, zoals Venlo, Zwolle, etc. 

Gelukkig is iedereen aan een schaats geholpen door de familie. "Wie de schaats past, trekke hem aan" is hier heel toepasselijk, want de kopers waren minder te spreken over de strikte wetshandhaving in ons dorp. Want: deze klanten werden massaal beboet wegens parkeren op de stoep en voelden zich hierdoor gedupeerd.

Lees meer over:

schaatsen sandelingen Schmidt
Deel dit bericht met je vrienden!