dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Kennismaken met de ZAPP-sportpas

20 november 2008

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Kinderen (groep 5 tot en met 8) van basisschool De Bron kunnen 3 weken lang gratis sporten met de zogenaamde ZAPP-sportpas. Het pilotproject van basisschool De Bron en stichting Hattrick is bedoeld om kinderen in de gemeente aan het sporten te krijgen door ze kennis te laten maken met verschillende sporten. Het project duurt van 24 november tot en met 14 december 2008 en is alleen geldig bij de deelnemende verenigingen.

Persoonlijke ZAPP-sportpas
In week 47 zullen alle kinderen van de basisschool De Bron een persoonlijke ZAPP-sportpas uitgereikt krijgen met hun eigen naam er op. Daarmee kunnen ze in week 48, 49 en 50 gaan zappen langs de verschillende deelnemende sportverenigingen in de gemeente. Op vertoon van de pas kunnen de kinderen meerdere verenigingen per week bezoeken, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook drie keer per week bij dezelfde vereniging gaan sporten.

Deelnemende verenigingen
Op de achterkant van de ZAPP-sportpas staan de deelnemende verenigingen met daarbij de datum en het tijdstip van de ZAPP-sportles. Deze les kan een bestaand uur zijn waar de ZAPP-sportdeelnemers bij aansluiten, maar het kan ook een speciale les zijn voor de ZAPP-pasleerlingen. Het is aan de verenigingen om hier naar eigen inzicht een keus in te maken.
De deelnemende verenigingen zijn: Basketbalvereniging Fairmount, Aikidovereniging Bushi-dojo, Volleybalvereniging Vollido, Koreaans Karate - Mudjeok e Yong, Basketbalvereniging Flax Field Fighters en Tafeltennisvereniging Serve '71.

Lees meer over:

sport ZAPP
Deel dit bericht met je vrienden!