Vrijwilligers voor Maaltijdservice GOW gevraagd

19 januari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Het Ouderenwerk Ambacht, kortweg GOW is nog steeds op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten bij de dienst Maaltijdservice op zondag en/of op zaterdag. Er hebben al 12 mensen gereageerd op eerdere oproepen, maar er worden nog 15 - 20 vrijwilligers extra gezocht om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen.

Het bezorgen van de maaltijden duurt ongeveer anderhalf uur. U gaat om 11:30 naar de Blije Borgh, waar u de maaltijden (ongeveer 10) in ontvangst neemt en deze bezorgt. Om 13:00 uiterlijk bent u weer thuis en kunt u zelf met een voldaan gevoel gaan eten. Afhankelijk van de hoeveelheid vrijwilligers en in overleg bezorgt u de maaltijden een, twee, of drie keer per maand. Iedere week kan natuurlijk ook. De door u gereden kilometers zullen vergoed worden. Mocht u interesse gewekt zijn, kunt u bellen naar Osha en Tinie via het nummer 078 - 684 77 41.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.